Sinds twee jaar woon ik in Spanje, en daar is mijn passie voor het bakken van zuurdesembrood echt begonnen. Na mijn verhuizing gaf het bakken me de rust die ik zo nodig had – ik vond het heerlijk om met mijn handen in het deeg te werken. Als jong meisje bakte ik al graag koekjes en taarten; zodra ik uit school kwam, stond ik in de keuken. Nu voelt dat rustgevende gevoel weer helemaal terug.
In mijn cursus laat ik je zien dat je met gemak en plezier de heerlijkste broden kunt bakken. Het is niet alleen ontzettend leuk: elke keer als je je brood uit de oven haalt, verrast het resultaat je weer. Steeds leer je bij en krijg je meer zin om jezelf verder te ontwikkelen. Met een goede en ervaren starter "Dina" aan je zijde bak je vol vertrouwen en met veel plezier!
De cursus heeft mijn bakvaardigheden enorm verbeterd. Elke stap werd duidelijk uitgelegd, wat het makkelijk maakte om te volgen. Het resultaat was heerlijk zuurdesembrood!
Cynthia
Deze cursus is een absolute aanrader! Lisette's enthousiasme en kennis maken het bakken van zuurdesem leuk en toegankelijk. Mijn gezin geniet nu elke week van versgebakken brood.
Emma
Ik wilde dit al een hele tijd leren en Lisette heeft heeft alle stappen heel goed uitgelegd. Door de cursus te volgen bak ik nu een paar keer per week het aller lekkerste brood!
Inge
Al een tijd lang probeerde ik zelf desembrood te bakken. Het lukte mij maar niet om een goede starter te krijgen, en een mooi brood te bakken. Maar met de gedroogde starter, en de online workshop van Deli Bakery bak ik nu eindelijk lekkere broden.
Barbra